Ung i Indira: Emil Hansen

I Indira får du muligheten til å utvikle deg selv i den retningen du selv ønsker.

Master Geoteknikk

Hvorfor valgte du Indira som arbeidsgiver?

For meg var det avgjørende med et sterkt faglig geo-miljø. I starten av karrieren er det verdifullt å være omringet av faglig kompetanse for veiledning og erfaringsoverføring. Er også stolt over å få muligheten i et voksende selskap med opprinnelse i Nord Norge.

Hvordan har tiden fra start til nå vært?

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt og er tilfreds med å bli involvert i stadig større og flere oppdrag i takt med økt geoteknisk arbeidserfaring.

Hva er det beste med å jobbe i Indira?

For meg har det beste så langt vært at overgangen fra universitetet til arbeidslivet har føltes naturlig. Jeg tror dette kommer at mine kollegaer er opptatt av at jeg skal lykkes med de oppgavene som kommer min vei.

Hvordan ser en arbeidsdag ut?

En god blanding av beregninger, befaring i felt, oppfølging av grunnundersøkelser, tilbudsarbeid, administrasjon, kommunikasjon og faglig utvikling. Som oftest i samarbeid med andre. 

Hvorfor bør unge og nyutdannede søke jobb hos oss?

Unge bør søke jobb hos oss for bredere eksponering mot verdikjeden enn man typisk får i større bedrifter. Dette utgjør en unik læringsarena og gir verdifull innsikt i de ulike grensesnittene som kommer frem i livssyklusen til et oppdrag.

Relaterte artikler