Ung i Indira: Øyvind Frantzen

Indira er et tøft firma og gir deg som ung mange muligheter.

Man får vært med i flere prosjekter samtidig og i ulike faser. Det er gøy når man får fulgt et prosjekt fra start til slutt.  

Vi er ofte flere fra Indira som jobber sammen på et prosjekt. Mange har ulik bakgrunn og vi kan lære mye av hverandre. Jeg synes at vi er gode støttespillere for hverandre.


Hvorfor bør nyutdannede søke jobb hos oss?

Indira er et tøft firma og gir deg som ung mange muligheter. Du vil få interessante arbeidsoppgaver og blir utfordret, samtidig som at du får god støtte fra kollegaer med masse erfaring.

Du vil i stor grad få mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og jeg føler at Indira tilrettelegger for faglige interesser.

Det er artig å jobbe med ting som er viktig for lokalsamfunnet.

Jeg synes Indira er i en fin posisjon. Vi er ikke for store, men samtidig store nok til å få mye spennende oppdrag. Det er mye spennende som skjer hos oss! 

Hvilke utfordringer har du hatt i jobben?

Da jeg hadde sommerjobb hos Indira så fikk jeg i oppgave å lage en beskrivelse. Jeg fikk mye ansvar og måtte være selvstendig. Det var opp til meg hvordan jeg skulle løse oppgaven. Her ble jeg nødt til å prate med mye folk for å finne ut hvordan jeg skulle løse det, men jeg fikk det til.

Hadde en annen jobb i Tromsø hvor jeg skulle gjøre en vurdering av et teknisk anlegg. Da var jeg helt fersk i jobben, og jeg har i tillegg ikke noe praktisk erfaring som elektriker. Fikk heldigvis god hjelp av Harald og det var gøy å kunne gjøre jobben sammen med han som har den praktiske erfaringen.  

Det at jeg ikke har noe praktisk el-erfaring, kjente jeg litt på i begynnelsen. Det har derfor vært viktig å stille mye spørsmål, noe som jeg har vært flink til fra starten av. Enkelte av mine kolleger ble nok litt lei av mye masing i perioder.

Noe jeg har erfart er at folk som er gode i noe, liker som regels å prate om det. Så finn ut hva folk er gode til og spør dem om det! 

Hvordan synes du overgangen fra student til arbeidstaker var?

Synes det var gøy å studere, men samtidig godt å være ferdig. For meg er det mer givende å jobbe, og jeg synes dagene er mer varierte. Det er kjekt å få bruke det man har lært. Synes også det var godt å få mer faste rammer da jeg begynte å jobbe. 

Når er du i flytsonen?

Når man blir oppringt om et problem og det er stopp i prosjektet, men at jeg basert på min kunnskap og erfaring, kan være med på at de kommer seg videre. Når jeg prater med alle og får samlet folk. Når man føler at man får ting til å gå smidig, at prosjektene har fremgang, og at mitt bidrag har noe å si. Når jeg føler at jeg er til nytte, og skaper merverdi for kunden.

Hvorfor tror du at du fikk jobb hos Indira?

Det tror jeg er fordi at jeg har en bra faglig bakgrunn, og fordi at jeg er flink til å prate med folk og at jeg tør å være frempå. 

Hva vil du si til kunder som vurderer Indiras tjenester?

Kjør på!

Vi har bred fagkompetanse, begynner å bli stor og har mye å spille på. Vi er samtidig ikke en for stor bedrift og er derfor ganske tilpasningsdyktige.

Vi er smidig, kundeorientert og får jobben gjort!

Velg Indira på grunn av folkene som jobber her. 

Hva er de mest spennende prosjektene du har jobbet med?

Narvikterminalen:

Dette er et ganske stort og spennende prosjekt. Oppstart av prosjektet ble forsinket og vi har derfor vært nødt til å være kreativ i gjennomføringen. Mye arbeid som var planlagt å gjøre på sommeren, har vi fått gjort vinterstid for å bli ferdige. Det er gøy å kunne vise at man får jobben gjort selv om forholdene ikke er optimale. 

Hva er de viktigste erfaringene du har tatt med deg gjennom karrieren?

 • Lytte på flinke folk.
 • Ikke være redd for å gjøre feil
 • Søk etter gode tips og råd.
 • Å være frempå. 

Kort oppsummert:

 • En bra plass å være på.
 • Vi gjør mye spennende.
 • De ansatte kan i stor grad være med å bestemme hvilke prosjekter man vil være med på.
 • Det er stor frihet.
 • Indira bidrar til lokalsamfunnet.
 • Vi gjør mye sosialt.
 • Legger igjen penger i regionen.