Ung i Indira: Even Nyhus

I Indira får jeg møte mange spennende kunder og følger mindre og større prosjekter fra start til slutt.

Hvorfor valgte du Indira som arbeidsgiver?

Da Indira spurte om jeg ville starte hos dem undersøkte jeg bedriften og mine nye kollegaer. Jeg fant ut at Indira virket som en spennende bedrift i vekst med gode lønns og arbeidsbetingelser. Fagmiljøet på byggeledelse virket bunnsolid og arbeidsoppgavene virket variert og spennende.

 

Hvordan har tiden fra start til nå vært?

En uke etter at jeg startet i Indira forsvant hele Norge på hjemmekontor. Det ble dermed noe utfordrende å bli kjent med Indira og nye kollegaer, men til tross for dette følte jeg meg raskt som en del av bedriften. Dette skyldes nok Indira og mine kollegaer i Bodø sitt store fokus på å bygge et team med sosiale happeninger i fokus.

 

Hva er det beste med å jobbe i Indira?

I Indira får jeg møte mange spennende kunder og følger mindre og større prosjekter fra start til slutt. Som ung får jeg dermed raskt bygget opp god kompetanse på hele byggeprosessen og på den måten raskt bli en komplett byggeleder. Jeg får utfordre meg selv med ansvar for egne prosjekter men har et godt fagmiljø til å veilede meg i utfordrende problemstillinger. 

 

Hvordan ser en arbeidsdag ut?

Som byggeleder er arbeidsdagene svært variert. Noen dager er man på befaringer og møter, andre dager er det kontorarbeid. Man må være glad i høyt tempo og man må mestre å få løst utfordringer fortløpende.

 

Hvorfor bør unge og nyutdannede søke jobb hos oss?

I Indira har du stor påvirkningskraft på din egen arbeidshverdag. Har du noe du brenner for er min erfaring at man får støtte og bistand til å jobbe med nettopp dette. I tillegg har Indira et stort fokus på det sosiale og samler bedriften gjennom sosiale happeninger gjennom året.