Ung i Indira: Simen Brendeford

Det beste med å jobbe i Indira er det gode samarbeidet jeg har med mine kollegaer.

Hvorfor valgte du Indira som arbeidsgiver?

  • Jeg valgte Indira fordi Indira var første ingeniørjobben som jeg søkte på og fikk, før jeg var ferdig med studiene. Tilbudet var godt og jeg slo til. Viste ikke hvilken retning innenfor bygningsingeniør yrket jeg ønsket å jobbe innenfor, men bestemte meg for å prøve RIB. Noe jeg ikke angrer på i det hele tatt i ettertid.

Hvordan har tiden fra start til nå vært?

  • Den første tiden i Indira har vært veldig bra. Gode kollegaer og godt arbeidsmiljø på kontoret i Narvik.

Hva er det beste med å jobbe i Indira?

  • Det beste med å jobbe i Indira er det gode samarbeidet jeg har med mine kollegaer. Kontordørene er alltid åpne og hvis man lurer på noe så er det bare å spørre/diskutere med andre ansatte med mer erfaring enn meg.

Hvordan ser en arbeidsdag ut?

  • Jeg jobber i RIB avdelingen hos Indira, så en vanlig arbeidsdag består vanligvis av 3D modellering, lage arbeidstegninger og utføre beregning for nye konstruksjoner eller rehabilitering av eldre konstruksjoner. Vi jobber for det meste med fundamenter i betong, betongkonstruksjoner og stålkonstruksjoner.

Hvorfor bør unge og nyutdannede søke jobb hos oss?

  • Nyutdannede bør søke jobb hos oss fordi man kommer inn i et trygt og godt arbeidsmiljø der man kan diskutere/lære av kollegaer med god og lang erfaring innenfor byggenæringen.
Simen Brendeford